2022 NURX Review: Mit kell tudni

2022 NURX Review: Mit kell tudni

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A Nurx egy online egészségügyi társaság, amely fogamzásgátló, bőrápolási kezeléseket, szexuális úton terjedő fertőzés (STI) szűrést és még sok más. A kényelmes és diszkrét otthoni szállítás segíthet az embereknek az egészségügyi szolgáltatások távoli elérésében.

Ez a cikk a Nurx márkát, annak termékeit és szolgáltatásait, a Nurx termékek használatának előnyeit és hátrányait, valamint az alternatív vényköteles gyógyszeres szolgáltatásokról szól.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

Az orvosi hírek ma szigorú termékválasztási és ellenőrzési folyamatot követnek el. Tudjon meg többet itt.

Nurx Reviews

Nurx „A+” besorolást kapott a Better Business Bureau (BBB) -nel, és az elmúlt 3 évben 127 panaszt zárt.

2022 februárjától kezdve a márka 2,14 -es pontszáma 5 -ből 273 ügyfél -értékelés alapján a platformon. A pozitív vélemények kevés a BBB oldalán. A korai felülvizsgálat dicséri a vállalat legfrissebb gyógyszeres kitöltését, az orvosi képviselő rendelkezésre állását és a jó kommunikációt.

A negatív vélemények azonban gyakran megemlítik a lemondásokkal kapcsolatos problémákat, a fizetési díjakat engedély nélkül, késleltetett szállítás, díjak szolgáltatás nélkül, nehéz számla törlése, valamint a rossz ügyfélszolgálat és a kommunikáció.

Mit kínál Nurx?

A Nurx különféle egészségügyi kezeléseket és szűréseket fed le, beleértve:

pattanások kezelés

A Nurx különféle orális gyógyszereket, géleket és krémeket árusít a pattanások ellenőrzésére, beleértve Különböző típusú antibiotikumok. Ha az egyéneknek biztosításuk van, akkor a költségek olyan alacsonyak lehetnek, mint a Copayment, ha az alkalmazandó levonható lehet. Biztosítás nélkül a költségek havonta 20–40 USD.

rosacea bőrápolás

tretinoin sav, más néven retinsav vagy szintetikus A -vitamin, három különböző koncentrációban és hat különböző gyógyszerben, tisztítószerben és gélben van a rosacea kezelésére.

fogamzásgátló

A Nurx -tól a fogamzásgátlót vásárló személy választhat a fogamzásgátló tabletták, a gyűrű, a tapasz vagy a 3 havonta készített lövés között. A költségek ugyanolyan alacsonyak lehetnek, mint a biztosításban részt vevők számára, de azok számára, akik nem, a költségek egy személy választott módszerétől függően változnak. Például a legkevesebb költség a fogamzásgátló tablettáknak, csomagonként 15 dollárnál, és a magasabb költségű javítás havi 180 dollárról kezdődik.

Sürgősségi fogamzásgátlás

A Nurx új napot kínál-egy tőzsdén kívüli (OTC) sürgősségi fogamzásgátló gyógyszereket vagy más gát módszer. Az új nap tablettánként 20 dollárba kerül.

nurx az Ella -t is értékesíti, egy olyan vényköteles gyógyszert is, amely megakadályozhatja a terhességet, ha az ember nem védett szex után 5 napon belül veszi. Ella lehet, hogy ingyenes a biztosítással rendelkezők számára, az egyetlen lehetséges költség az orvosi konzultáció. Az Ella zsebköltsége 45 dollár tablettánként.

előkészítés a HIV-megelőzéshez

előzetes expozíciós profilaxis (Prep) A gyógyszerek HIV-negatív emberek számára készültek. 99% -ban hatékony a HIV -fertőzés megelőzésében. Ennek a gyógyszernek a Nurx -tól való megvásárlásához az embernek először véglegesen teljesítenie kell az alap- vagy a teljes szűrést. Ezek a tesztek a Nurx -tól 94 vagy 164 dollárért kaphatók azokért, akik a zsebéből fizetnek.

A Nurx weboldala nem mondja meg, hogy mennyi előkészítő gyógyszert fizet a zsebéből, de a vállalat kijelenti, hogy fizetési támogatási programokkal működik, hogy segítse az egyének költségeit.

Fejfájás és migrén

A Nurx hat különböző gyógyszert árusít a migrén kezelésére, beleértve a fájdalomcsillapítókat, például gepantokat, triptanokat, antinausea gyógyszereket, antikonvulzív gyógyszereket, béta-blokkolókat és antidepresszánsokat. A vállalat olyan kiegészítőket is értékesít, amelyek állítása szerint segítik a migrén epizódok súlyosságának és gyakoriságának csökkentését.

Az a személy, aki a Nurx -tól származó fejfájás és migrén kezelésére vásárol, először 60 dolláros orvosi konzultációt fizet. Ha olyan biztosításuk van, amely fedezi a gyógyszereket, akkor csak a botrányt fizethetik. A zsebköltség költségei havonta 25–70 USD, a fejfájás típusától és gyakoriságától függően.

Orális és nemi herpesz

Szóbeli herpeshez, a Nurx tőzsdén kívüli, orvos által ajánlott hidegfájdalommal rendelkező krémeket kínál, amelyek konténerenként 20–25 dollárba kerülnek. A Valacyclovir egy vényköteles gyógyszer, amelyet a herpes simplex vagy a herpes zoster átvitelének gyakoriságának, súlyosságának és esélyének csökkentésére használnak.

Az egyének 45–75 USD között fizetnek a Valacyclovirért, és a biztosítás fedezheti a gyógyszeres költségeket, mínusz az alkalmazandó társítást. Van egy 15 dolláros konzultációs díj is.

COVID-19 tesztelés

A Nurx két különféle típusú tesztet árusít a COVID-19-re. Az egyik egy gyors antigénteszt, amely 15 perc alatt eredményez, és egy másik PCR-minőségű molekuláris teszt, amely 30 perc alatt eredményez. Az embernek nincs szüksége receptre ezeknek a teszteknek a megrendeléséhez.

Egy gyors antigén teszt 19 dollárba kerül, vagy 25 teszt 450 dollárba kerül. A PCR-minőségi teszt egyenként 75 dollárba kerül.

HPV Kezdőlap szűrés

A NURX HOME HPV teszt képernyők az emberi papillomavírus 14 törzsének (HPV) számára, amelyek a legszorosabban kapcsolódnak a méhnyakrák nagyobb kockázatához. A Nemzeti Rák Intézet (NCI) szerint a tanácsadás változó, de a legtöbb hatóság egyetért azzal, hogy mindenkinek, aki 25 éves vagy annál idősebb, HPV -tesztet kell elvégeznie 3–5 évente.

Mindenki, aki a Nurx HPV otthoni tesztjét használja, először 15 dollárt fizet a konzultációért. A biztosítás nélküli emberek 79 dollárt fizetnek a tesztért.

Ha egy személynek van biztosítása, 49 dollárt fizetnek a tesztkészletért. Nurx ezután számlázza a biztosítótársaságot a tesztek feldolgozása után.

STI tesztelés

A Nurx három különféle STI -tesztkészletet kínál vizeletmintával és ujjszegély -vérfoltos kártyával.

Az alapok fedezett készletének ára 75 USD -tól kezdődik. A KIT tesztjei:

A teljes vezérlőkészlet ugyanazt a négy tesztet lefedi, valamint a hepatitis C -t tartalmazza. Ez tartalmaz egy vizeletmintát, torokminta, végbélminta és ujjszegély. Az árak ismét 75 USD -tól kezdődnek.

A HIV, Chlamydia, Gonorrhea, szifilisz és trichomoniasis HIV -tesztjei. 75–220 dollárba kerül.

termékenység és terhesség

nurx tőzsdén tőzsdei terhességet, ovulációt és sperma minőségi teszteket, valamint prenatális multivitaminokat értékesít.

Hogyan működik

Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan rendelhet egy személy egy terméket vagy készletet Nurx -től. A díjak és folyamatok a terméktől vagy a szolgáltatástól függően változhatnak.

Válasszon egy szolgáltatást

Az emberek hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz, és létrehozhatnak fiókjaikat a Nurx webhelyen vagy az iOS és az Android alkalmazásokon keresztül.

A vásárlás iránt érdeklődő szolgáltatás vagy termék kiválasztása után az egyéneknek meg kell jelölniük az otthoni államot, amelyben élnek, megadják e -mail címüket, és hozzájárulást adnak a Telehealth -hez.

Készítsen el egy kórtörténetet

Az ügyfeleknek meg kell válaszolniuk egy átfogó egészségügyi kérdésre az orvosukkal kapcsolatban a megvásárolni kívánt teszttel vagy gyógyszeres kezeléssel kapcsolatban.

Fotókat kell készíteniük az arcukról, ha pattanásokat vagy öregedésgátló kezeléseket akarnak vásárolni. Az embernek a fizetés elindítása előtt fel kell töltenie egy fotóazonosító személyt, és a nevét és születési idejét is meg kell adnia.

Orvosi konzultáció

Az ügyfeleknek fizetniük kell az orvosi konzultációt, miután benyújtják kérésüket.

Az orvosi konzultáció díja szolgáltatási vonalonként változik, és 15–60 USD -ig terjed, amely lefedi:

  • Az ember kórtörténetének értékelése
  • Az állami engedéllyel rendelkező orvosok kérései
  • Vények, ha szükséges,
  • Személyre szabott kezelési tervek
  • Ütemezett nyomon követések
  • Korlátlan 1 éves Üzenetek a Nurx Medical Team -szel

pénztár és kézbesítés

Az ügyfél ezután a pénztárba kerül. Egy állami engedéllyel rendelkező egészségügyi szakember felülvizsgálja egészségügyi értékelését, receptet ad nekik, megrendeli termékeiket és megszervezi a gyógyszerek szállítását vagy a tesztkészleteket.

A társaság ezután ingyenesen szállítja a személy receptjét vagy készletét, és diszkrét csomagolással érkezik. Az otthoni tesztkészletek egy előre fizetett visszatérő szállítási címkével is rendelkeznek.

A Nurx a vényköteles gyógyszereket szállít olyan partner gyógyszertárakból, amelyek teljes mértékben engedélyt kapnak a gyógyszerek állami kiadására. A vállalat a Molecular Testing Labs -szal (MTL) partnerei otthoni tesztelési készleteihez.

nurx általában 3 hónapos gyógyszereket küld az embereknek. Ugyanakkor 1 hónapos ellátást is küldhet, ha a személy biztosításának csak egy hónapig fizet egyszerre. Ezekben az esetekben 5 dolláros feldolgozási díj vonatkozik.

Fizetés és biztosítás

A Nurx termékoldalai mind a zsebét, mind a becsült biztosítási árat mutatják. A végleges biztosítási költség a személy biztosítási fedezetétől függően változik.

Az egyén dönthet úgy, hogy megfizeti a zsebét, vagy átélje a biztosítását. Nurx elfogadja az online kifizetéseket a Visa, a Mastercard, a Discover és az American Express -től. Az emberek fizethetnek a családi megtakarítási számlájukkal és az egészségügyi megtakarítási számlájukkal is.

nurx elfogadja a gyógyszerek legtöbb magán egészségbiztosítását. Azonban egy személynek meg kell fizetnie az összes konzultációs díjat a zsebéből.

Számos biztosítási terv hálózaton belül az MTL-vel a Nurx otthoni tesztelő készleteihez. Ha azonban egy személy terve nem háló az MTL-vel, akkor az orvosi konzultáció díj mellett közvetlenül számolja őket.

Tudjon meg többet

alternatívák

A következő márkák hasonló alternatívák a Nurxhoz:

  • A Pill Club: Ez a születésszabályozó szolgáltató több mint 120 ételt és Gyógyszerügynökség (FDA) által jóváhagyott márkás és általános fogamzásgátló tabletták.
  • Egyszerű egészség: online konzultációkat és recepteket biztosít, beleértve az automatikus újratöltést.
  • : Női wellness termékeket biztosít, beleértve a hajat, a szorongáshoz és a depresszióhoz szükséges gyógyszereket, valamint a fogamzásgátló tablettákat.

Hasonlítsa össze a Nurx -ot más felső márkákkal

A

A tabletta klub Egyszerű egészség
Kezelések és szolgáltatások AcnEfamily PlanningBirth Controloral és nemi herpesmigrain és fejfájás Születés -ellenőrzés -kontracepciós contraception centractions soresgenitális herpes Herpes Hajveszteség-egészségi állapotok Birth Controlininary Tract fertőzés fertőzés fertőzés Soresgenitális herpes
Products Különböző fogamzásgátló opciók között. Ellenőrizma és a terhesség TestScovid-19 tesztekxális egészségügyi tesztek és szűrések annovera ringfc2 női kisbőr neve és általános fogamzásgátló tabletták annovera ringfc2 női lakás neve és általános fogamzásgátló tabillák SORE kezelés GOORE kezeléskezelés kezelés kezelése vényköteles mentálhigiénés gyógyszerek – TD>

Az előírási szolgáltatások csak egyes államokban kínálnak éves, online konzultáció, 15 dollárba kerülve

elfogadja a biztosítást? Igen, beleértve a HSA -t és az FSACoInsurance -t, és alkalmazhatók Igen, beleértve a HSA -t és az FSACoInsurance -t, és a Copayments alkalmazhatók számos magánbiztosítási tervet elfogadhatnak nem fogadja el a biztosítást, de a vállalat szerint az árak 50–80% -kal kevesebbek, mint a kiskereskedelem

Gyakran feltett kérdések

Itt megvizsgálunk néhány általános kérdést Nurx -ról.

A Nurx használatát biztonságos?

Igen. Az ügyfél állami felülvizsgálatában engedélyezett orvosi szakemberek a Nurxon keresztül kapott összes kérést. A Nurx vényköteles gyógyszerei ugyanazokat a szabályokat és folyamatokat követik, mint bármely más engedéllyel rendelkező gyógyszertár.

A NURX orvosi szakember csak akkor ír fel gyógyszereket, ha biztonságban vannak egy személy számára, az általuk nyújtott orvosi információk alapján.

Azonban az egyéneket arra ösztönzik, hogy konzultáljanak orvosukkal, mielőtt Nurx -szal konzultálnának.

Mennyi ideig tart Nurx feldolgozni?

Amint az orvosi csapat felülvizsgálja és jóváhagyja a személy kérését, a Nurx egyik partner gyógyszertára 72 órán belül szállítja a vényt.

Az ügyfelek elvárhatják, hogy 3–5 munkanapon belül megkapják a receptjét, míg az egyének választhatják a gyorsított szállítást is.

A Nurx automatikusan újratelepíti a fogamzásgátlást?

nurx 3 hónapos recepteket küld az embereknek, és automatikusan feldolgozza az újratöltéseket az ütemezett módon.

Összegzés

A Nurx recepteket és otthoni tesztkészleteket kínál a weboldalán vagy a mobilalkalmazáson keresztül. Ezenkívül online konzultációkat, ingyenes szállítás és automatikus vényköteles újratöltést is biztosít.

Vegyes online vásárlói vélemények vannak a Nurx számára, közös panaszok a szállításra és az ügyfélszolgálatra összpontosítanak. A pozitív áttekintés azonban dicséri a vállalat szolgáltatásainak kényelmét és diszkrét jellegét.

  • fogamzásgátló/fogamzásgátlás